WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

Geen land gevonden

Naar landenwebsite

Back to top

Over KONE

Great Place to Work

We vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt. KONE heeft een open cultuur, dat betekent dat iedereen te benaderen is - ook de directie. Op kantoor werk je vanuit een kantoortuin met flexplekken of buiten in onze mooie binnentuin. Onze monteurs krijgen een auto die van alle gemakken voorzien is.

Winnen met klanten

Klanten staan bij KONE op de eerste plaats. We luisteren naar feedback en sluiten onze dienstverlening daar zoveel mogelijk op aan. Als je bij KONE wilt werken heb je een echte Service Mindset nodig. Je krijgt energie van het overtreffen van de klantverwachting en ontzorgt hen zoveel mogelijk.

KONE Academy

Jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daar bieden we je bij KONE voldoende mogelijkheden tot. Bijvoorbeeld in onze nieuwe KONE Academy waar je een erkend technisch MBO diploma kunt halen. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden om je vakkennis uit te breiden en je krijgt de kans om (internationaal) door te groeien.

Vacatures en solliciteren

Krijg jij ook energie van tevreden klanten en wil jij onze nieuwe collega worden? Bekijk dan hier al onze vacatures. In dit systeem kan je ook direct solliciteren op de vacature die het beste bij je past.

Wanneer we jouw gegevens hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen. Is het een 'match' dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Het vervolg van de sollicitatieprocedure is afhankelijk van de functie, een assessment kan hier onderdeel van uitmaken.

Kom jij ook werken bij KONE?