WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Naar landenwebsite

Back to top

24/7 een extra paar ogen gericht op uw installatie(s) - belangrijke onderdelen worden continu in de gaten gehouden

De installatie verzendt informatie over bijvoorbeeld bewegingen, trillingen en geluid naar de cloud, daar vindt vervolgens de analyse plaats. Wordt er een afwijking gedetecteerd die voor problemen kan zorgen? Dan komen wij direct in actie. Dit betekent meer veiligheid voor u en de eindgebruikers. Minder gedoe - uw installatie is vaker beschikbaar doordat ongeplande stilstand wordt voorkomen. En volledige transparantie - alle informatie is direct voor u inzichtelijk.

Introductie aanbieding 24/7 Connected Services

Alleen dit jaar geldig!

Image

Wilt u ook een virtuele monteur die uw lift 24 uur per dag, 7 dagen in de week in de gaten houdt? Die de échte monteur aanstuurt en zorgt dat ongeplande stilstand wordt voorkomen?

Maak dan gebruik van onze introductie aanbieding! Alleen dit jaar betaalt u geen aansluitkosten, een besparing van €249 per lift. Deze aanbieding geldt voor KONE klanten en iedereen die dit jaar besluit KONE klant te worden.

Meer informatie óf de virtuele monteur direct aanvragen? Neem dan via het contactformulier onderaan de pagina contact met ons op.

Offerte 24/7 Connected Services aanvragen

Voor bestaande en nieuwe KONE klanten. Geheel vrijblijvend.

De voordelen van KONE 24/7 Connected Services

INTELLIGENT

Gebruikmakend van de laatste technologiën, kunnen liften en roltrappen "praten" met de cloud. Hierdoor zijn monteurs altijd op de hoogte van de status. Het resultaat? Minder ongeplande stilstand, snellere reparaties en meer zekerheid.

VEILIG

Liften en roltrappen werken 24/7, net als wij. Als er een probleem ontstaat, vertelt gedetailleerde informatie ons wat het probleem veroorzaakt en hoe urgent het is. Door 24/7 te monitoren, kunnen wij snel reageren als een storing dreigt te ontstaan.

TRANSPARANT

Als kritieke problemen worden gedetecteerd en een monteur op de hoogte wordt gebracht, dan hoort u dat direct. Doordat u altijd alle informatie inzichtelijk heeft, kunt u eenvoudiger plannen en budget reserveren voor de toekomst.

Hoe werkt 24/7 Connected Services

Is het écht zo eenvoudig als het lijkt? Wat zijn de voordelen en wat gebeurt er met de data?

Bekijk links de video voor een uitgebreide uitleg van 24/7 Connected Services.