Back to top

REVOLUTIONAIR ONDERHOUD MET DE COMPLEET NIEUWE, INTELLIGENTE EN ALTIJD VERBONDEN DIENSTEN

Met onze intelligente 24/7 Connected Services kunnen wij nog beter voorspellen, onderhouden en actie ondernemen nog voor een storing ontstaat. Voor u betekent dit verbeterde veiligheid, hogere beschikbaarheid, volledige transparantie en zekerheid. Want mocht er iets gebeuren, dan zijn wij al op de hoogte.

De voordelen van KONE 24/7 Connected Services

INTELLIGENT

Gebruikmakend van de laatste technologiën, kunnen liften en roltrappen "praten" met de cloud. Hierdoor zijn monteurs altijd op de hoogte van de status. Het resultaat? Minder ongeplande stilstand, snellere reparaties en meer zekerheid.

VEILIG

Liften en roltrappen werken 24/7, net als wij. Als er een probleem ontstaat, vertelt gedetailleerde informatie ons wat het probleem veroorzaakt en hoe urgent het is. Door 24/7 te monitoren, kunnen wij snel reageren als een storing dreigt te ontstaan.

TRANSPARANT

Als kritieke problemen worden gedetecteerd en een monteur op de hoogte wordt gebracht, dan hoort u dat direct. Doordat u altijd alle informatie inzichtelijk heeft, kunt u eenvoudiger plannen en budget reserveren voor de toekomst.

Hoe werken de Connected Services?

KONE Care 24/7 Connected Services houden u altijd op de hoogte over de status van uw installatie(s).

CONSTANT MONITOREN VAN BELANGRIJKE PARAMETERS

Sensoren, geïnstalleerd in uw installatie(s), verzamelen informatie zoals prestaties, gebruik en mogelijke storingen. De installatie zendt alle informatie real-time naar de KONE Cloud, waar de analyse plaatsvindt.

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE DETECTEERT STORINGEN VOORDAT ZE ONTSTAAN

Alle data uit de installatie wordt verwerkt door een geavanceerd analyse systeem. Als het systeem detecteert dat onderhoud nodig is, wordt direct een monteur opgeroepen of de (technische) klantenservice gecontacteerd, afhankelijk van hoe kritiek het probleem is.

ALTIJD VOLLEDIGE TRANSPARANTIE

Wij sturen u updates en melden alle acties die wij doen. In KONE Online is alle informatie voor u inzichtelijk, hiermee kunt u gemakkelijker plannen en budget vrij maken voor de toekomst.

Liften en roltrappen communiceren met de cloud!

Dankzij de 24/7 Connected Services kunnen installaties "praten"

Luister mee

Bent u klaar voor revolutionair onderhoud?

Wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Bel mij terug formulier - onderhoud

Heeft u hulp nodig?