Back to top

EEN BEWEZEN TECHNOLOGISCHE LEIDER

Samen met onze partners versterken we constant onze positie als innovatieve leider in onze industrie. We hebben een breed scala aan grote innovaties geïntroduceerd en hebben door de jaren heen meer dan 3.000 patenten geregistreerd in de liften- en roltrappenindustrie.

Doordat we verstedelijking begrijpen - gericht op verbetering en anticiperen op de behoeften en kansen voor mensen - kunnen we innovaties en doorbraken ontwikkelen die gebouwen verbeteren en steden leefbaarder maken.

Wanneer nieuwe ecosystemen rond slimmere steden en gebouwen ontstaan is er een enorme kans voor de integratie van gebouwontwerp met liften, roltrappen, diensten en andere voorzieningen op de meest duurzame manier mogelijk.

KONE's innovaties en oplossingen

KONE UltraRope™

Als laatste in een lange lijn van technologische doorbraken, zet KONE UltraRope™ een nieuwe standaard voor wolkenkrabbers. De super lichte KONE UltraRope technologie en ongeëvenaarde lift eco-efficiëntie, verbetert de betrouwbaarheid, duurzaamheid en liftprestaties. Het elimineert de nadelen van de conventionele stalen hijskabels - hoge energie consumptie, rekkend touw, grote bewegende massa´s en downtime veroorzaakt door schommelingen van het gebouw. KONE UltraRope zorgt ervoor dat toekomstige liftsystemen een hefthoogte van wel 1 kilometer kunnen bereiken.

KONE EcoDisc® motor

De KONE EcoDisc motor vormt het hart van KONE's liftproducten. De machine werd volledig vernieuwd in 2012 en voorzien van meerdere voordelen. De nieuwe innovatieve koperen wikkeling vermindert de hoeveelheid energie die verloren raakt als warmte, waardoor KONE liften nog energiezuiniger zijn dan voorheen. Het nieuwe motorbesturingssysteem en de remmen zorgen voor een stille en soepele rit, terwijl het compactere ontwerp ruimte vrij maakt.

KONE MONOSPACE® 500

KONE revolutioneerde in 1996 's werelds eerst machinekamerloze lift - de KONE MonoSpace® voor lage- tot middelhoge gebouwen. In 2012 werd er een compleet nieuwe reeks MonoSpace liften gelanceerd. De nieuwe oplossingen zijn aanzienlijk energiezuiniger dan voorheen, ze bieden toonaangevend rijcomfort en hebben een bekroond kooiontwerp. Met meer ruimte efficiëntie si de KONE MonoSpace ideaal voor gebouwen die modernisering nodig hebben.

KONE MiniSpace™ elevator

De KONE MiniSpace is een lift met een kleine machinekamer en is de ideale oplossing voor de meest veeleisende wolkenkrabbers. KONE MiniSpace liften worden aangedreven door de energiezuinige KONE EcoDisc motor, bieden superieur rijcomfort en hebben een bekroond cabine ontwerp.

KONE EcoMod™ roltrap modernisering

Een innovatieve en systematische aanpak voor het vervangen van de volledige werking van uw lift. De oplossing levert een gloednieuwe technologie zonder het dure en storende verwijderen van het frame. Ook vermindert het de energieconsumptie en bedieningskosten van de nieuwe, geïnstalleerde apparatuur.

KONE InnoTrack™ rolpad

Beweeg mensen soepel en snel over lange afstanden. KONE InnoTrack rolpaden kunnen in bestaande gebouwen bovenop een afgewerkte vloer worden gelegd. Het modulaire ontwerp betekent dat u gemakkelijk de lengte of locatie van het rolpad kunt veranderen.

KONE JumpLift constructietijd liften

KONE JumpLift is een lift voor tijdens de bouwperiode, met een tijdelijke machinekamer die naar boven verplaatst kan worden naarmate de bouw vordert. KONE JumpLift voordelen: maakt een sneller en veiliger bouwproces, eerder sluiten van de gevel, minder down-time en veiliger vervoer in alle weersomstandigheden mogelijk.

KONE Polaris™ Bestemmingsbesturing

KONE Polaris verhoogt de liftcapaciteit, verbetert passagierscomfort en vermindert de wachttijden. Het verbetert ook de veiligheid door integratie met het toegangscontrolesysteem van het gebouw. Met de laatste touchscreen technologie en zeer intuïtieve gebruikersinterface is ons nieuwe bestemmingsbesturingssysteem een moeiteloze gebruikservaring. Voor nog meer gemak kunnen huurders liften oproepen vanaf hun mobiele apparaat met de KONE RemoteCall™ smartphone app.