WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Naar landenwebsite

Back to top

Wist u dat?

img_bike-in-the-city-park_535x365

KONE (vaak) als enige liftenbedrijf op diverse gerenommeerde duurzaamheidsranglijsten staat?

Zo krijgen wij van CDP een A-ranking, hiermee behoren we tot de 2% van duizenden bedrijven die hun duurzaamheidsgegevens bekend maken. Daarnaast staan wij als enige liftenbedrijf op de ranglijst van Corporate Knights. Op de "2020 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World" lijst staan wij op plek 32. Tenslotte hebben wij een EcoVadis Gold Medal.

Wij constant bezig zijn om onze processen te verduurzamen?

Zoals bijvoorbeeld in onze fabrieken, maar ook hier in Nederland, proberen wij ons afval tot een minimum te beperken. In plaats van verpakkingsmateriaal weg te gooien hergebruiken we deze.

img_kone-factory-logistics-green-535x365
img_us-technician-van-535x365

Groene initiatieven in Nederland

In Nederland zijn we continu bezig met het verduurzamen van onze bedrijfsvoering. Zo gaan al onze monteurs rijden in hybride auto's en plaatsen wij zonnepanelen op het dak van ons kantoor in Den Haag. Daarnaast doen wij ook mee aan kleine duurzame initiatieven als "Warme Truien-dag" en zetten wij ons tijdens KONE Doet in voor goede doelen.

Wat merken onze klanten hiervan?

Al onze liften hebben een (onafhankelijke) milieuverklaring om de duurzaamheid aan te tonen. Daarnaast denken wij mee om gebouwen zo duurzaam mogelijk te maken met behulp van bestemmingsbesturing of bijvoorbeeld het gebruik van anti-bacteriële materialen in de lift. Maar bijvoorbeeld ook out-of-the-box oplossing om zoveel mogelijk materialen te hergebruiken bij het vervangen van de lift.

blije mensen in lift

In Nederland

KONE is lid van de Dutch Green Building Council en wij houden ons daarnaast aan de CO2-prestatieladder. Bekijk hieronder alle documenten.

Duurzaamheidsrapport

Wat doet KONE om onze duurzaamheidsdoelstellingen te behalen? Wat is onze visie en wat zijn onze toekomstige doelen? U leest het in ons Sustainability Report.

img_Corporate governance_Emporia

Lees meer in ons Sustainability Report (in het Engels)