WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

Geen land gevonden

Naar landenwebsite

Back to top

De digitale werkbon - bij keuringen, storingen, reparaties en onderhoud

Hierop staat informatie over het bezoek van de monteur, bijvoorbeeld hoe laat een storing is gemeld en wanneer de monteur ter plaatse was.
Maar ook wat er door de monteur is geconstateerd en welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd. Deze dienst is gratis beschikbaar voor elke KONE klant.

Wilt u vooraf weten wanneer de monteur komt? Ook hier kunt u zich, via het formulier onderaan de pagina, gratis voor aanmelden.

KONE Online

Gedetailleerde informatie over (reeds uitgevoerde) onderhoudswerkzaamheden, reparaties, storingen en facturatie. U kunt uw eigen, op maat gemaakte rapporten creëren waardoor plannen en budgetteren voor onderhouds- en moderniseringswerkzaamheden eenvoudiger wordt. Deze dienst is gratis beschikbaar voor elke KONE klant.

KONE Mobile app

Heeft u KONE Online? Dan kunt u ook gebruik maken van KONE Mobile. De app waarmee u het volledige onderhoudsproces van uw liften, roltrappen, gevelliften en automatische deuren realtime kunt volgen op uw smartphone. Staat er een installatie in storing? Via de app kunt u met één druk op de knop een bezoek van een monteur aanvragen.

KONE Mobile app geschikt voor Android en Apple.

U vindt de gratis app ‘KONE Mobile’ in de App store of Google play. De inloggegevens voor de app zijn gelijk aan uw inloggegevens van KONE Online.

Aanmelden voor KONE Online/Mobile en digitale werkbonnen

Heeft u uw installaties bij KONE in onderhoud en u heeft nog geen inloggegevens voor KONE Online of u ontvangt nog geen digitale werkbonnen?
Vul het formulier onderaan deze pagina in met uw gegevens en klik op ‘versturen’. Binnen enkele dagen krijgt u een email met uw persoonlijke inloggegevens of een bevestiging van uw aanmelding voor de digitale werkbonnen toegezonden.

Vragen?

Dan kunt u op werkdagen tussen 09.00u en 16.00u contact opnemen met ons Customer Contact Center zij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden.
Het team is te bereiken op telefoonnummer 070-7990971 of per e-mail op: knlccc@kone.com.

Bent u KONE klant? Meld u hieronder aan voor onze gratis diensten!

NL - KCOL aanmeldingen