WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

Geen land gevonden

Naar landenwebsite

Back to top

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

PRIMAIR

Dit zijn de primaire voorwaarden. Bijvoorbeeld: basissalaris, onkostenvergoeding en voordelen voor werknemers.

KANSEN

Dit zijn toegevoegde beloningselementen die worden beïnvloed door je prestatie. Bijvoorbeeld: bonussen.

ONTWIKKELING

We bieden een scala aan mogelijkheden die onze medewerkers helpen hun carrière- en persoonlijke doelen te behalen. Onze medewerkers worden in staat gesteld een goede werk-privébalans te creëren. Bijvoorbeeld: loopbaanontwikkeling, well/being en prestatiemanagement.

Competenties

We vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarom vindt er twee keer per jaar een gesprek plaats tussen de medewerker en leidinggevende over welzijn, carrièreontwikkeling en een diversiteit aan doorgroeimogelijkheden.

LOOPBAANONTWIKKELING

We bieden medewerkers verschillende kansen om hun carrière te ontwikkelen. De mogelijkheden variëren van zowel horizontaal als verticaal, tot carrière mogelijkheden in het buitenland. Bij KONE wordt er aandacht besteed aan functieroulering en daarom plaatsen we alle vacatures ook intern.

Continue verandering en positieve ontwikkeling in de industrie geven onze medewerkers de kans om te leren en te groeien, ook als ze besluiten in hun huidige rol te blijven. Om de ontwikkeling van werknemers te stimuleren bieden we begeleiding binnen KONE. Hiervoor zijn diverse begeleidingsprogramma's opgezet.

ONTWIKKELMOGELIJKHEDEN

Binnen KONE zijn er allerlei mogelijkheden om verder te leren. Onze KONE Academy en trainingsprogramma's maken het mogelijk om nieuwe vaardigheden op te doen, zoals project management, techniek of sales.

En ook van onze leidinggevenden verwachten we dat zij zich continu blijven ontwikkelen. Ook investeren wij in de ontwikkeling van de toekomstige leiders binnen de organisatie.

Wat betekent welzijn voor KONE

Voor ons betekent werknemerswelzijn fysiek, mentaal en sociaal gezond zijn. In de context van werk en carrière gaat het over gebalanceerd leven. Zet je wellbeing in beweging programma's zijn gericht op de verbetering van het welzijn van werknemers. De wellbeing in beweging programma's zijn het meest zichtbare gedeelte van welzijn bij KONE. De programma's steunen op drie pilaren.

BEWUSTWORDING

Bewust worden van zowel fysieke als mentale gezondheid

WEES ACTIEF

Zelf actie ondernemen om risico's aan te pakken en een goede gezondheid te behouden 

VERANTWOORDELIJK ZIJN

Regelmatig sporten, gezond eten en een goede nachtrust.

Bekijk de uitdagende vacatures die we bieden in verschillende landen!