Back to top

Servicemonteurs liften gezocht!

Als Servicemonteur liften ben je in je eigen rayon verantwoordelijk voor de jouw toegewezen klanten en installaties. Je zorgt voor periodieke controles en onderhoud, lost tekortkomingen en storingen op. Verder heb je de verantwoording voor de communicatie naar de klant toe, deze adviseer je over preventief onderhoud en gewenste verbeteringen.

Je bent veel onderweg en komt bij de meest uiteenlopende soorten klanten, bedrijven en gebouwen. Naast deze reguliere werkzaamheden draai je mee in de storingsdiensten.

JOUW PROFIEL

  • Je beschikt over een diploma op minimaal MBO 2 niveau in de richting van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica, motorvoertuigtechniek of soortgelijk;
  • Naast een handige techneut, ben je klant- en servicegericht;
  • Je bent stressbestendig en creatief in het oplossen van problemen, maar verliest hierbij nooit je veiligheid uit het oog;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen en je bent bereid hiervoor de vereiste opleidingen/trainingen te volgen;
  • Je hebt geen last van hoogtevrees;
  • Je bent woonachtig in de directe omgeving van je rayon;
  • Indien je beschikt over een VCA en/of NEN 3140 is dat mooi meegenomen.

HET AANBOD

Als Servicemonteur ontvang je een marktconform salaris, met bijbehorend (secundair) arbeidsvoorwaardenpakket (o.a. bedrijfsauto, bonusregeling en een onkostenvergoeding). We hebben een royale verlof- en ADV-dagenregeling en de helft van je pensioen wordt door ons betaald. Met een eigen opleidingscentrum, de KONE Academy, word je bij ons continu geschoold in de nieuwste technieken. Je wordt bij ons zelfs opgeleid tot een officieel erkend liftmonteur op MBO niveau (web 3).

Daarnaast bieden wij onze medewerkers onder andere korting op een fitness abonnement, korting op reizen en verzekeringen en aanschaf van elektronica.

Solliciteren

Stuur je vragen of CV aan werkenbijkone@kone.com of gebruik onderstaande button om te solliciteren.