WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Naar landenwebsite

Back to top

KONE Gevelliftonderhoud

KONE B.V. verkoopt haar divisie gevelliften aan Gevelliften.nl B.V.

De verkoop van deze divisie past binnen de strategische focus van KONE. Gevelliften.nl heeft de divisie gevelliften per 1 april 2019 van KONE overgenomen. De gevelliften divisie van KONE is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een sterke speler. Gevelliften.nl werkt merkonafhankelijk en is hiermee direct marktleider in Nederland op het gebied van onderhoud en reparaties van gevelliftinstallaties.

Reden van verkoop

KONE heeft besloten tot verkoop van dit bedrijfsonderdeel om zich enkel te kunnen concentreren op het leveren van producten en diensten die direct gekoppeld zijn aan People Flow Experience®. Deze wereldwijde visie is gericht op het zo soepel, veilig en comfortabel mogelijk verplaatsen van mensen in gebouwen. Het portfolio van KONE bestaat uit producten die hier direct een bijdrage aan leveren: liften, roltrappen, automatische deuren en toegangs- en bestemmingscontrolesytemen

Gevelliften.nl B.V.

Gevelliften.nl is onderdeel van MolenQ Industrial services BV. MolenQ Industrial Services is de houdstermaatschappij van diverse servicebedrijven die actief zijn in keuren, beheren en reviseren van gereedschappen en installaties. Voor liftproducenten verzorgen zij ook opslag, logistiek en montage. Labels onder MolenQ Industrial Services zijn De Groot Groep in Voorschoten, Lift2Build.eu, HTZ Keuring en Inspectie BV en de webshop 123takels.nl. Gevelliften.nl werkt merkonafhankelijk en is een specialistische partij voor het onderhoud en reparaties van gevelliftinstallaties.