Gevelliftinstallaties

Installaties voor onderhoud en inspectie aan gevels van gebouwen moeten veilig zijn en probleemloos werken.

Gevelliftinstallaties

Inspectie en Keuring

Als beheerder of eigenaar van gevellift- en gevelonderhoudsinstallatie(s) draagt u de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de gebruikers van de installatie(s). Elke gebruiker van de installaties is wettelijke verplicht om tijdens de werkzaamheden te beschikken over juiste en goedgekeurde veiligheidsmiddelen.

Goedgekeurd betekent dat de veiligheidsmaterialen (nog steeds) voldoen aan de NEN-normen. Ook KONE stelt hoge eisen aan de veiligheid van zijn onderhoudsmonteurs en zorgt ervoor dat iedereen, dus ook de glazenwassers en de schilders, kunnen werken met de juiste en goedgekeurde veiligheidsmiddelen.

Inspecteren en goedkeuren!

Aansluitend aan preventief onderhoud worden de veiligheidsmaterialen geïnspecteerd en goedgekeurd door gediplomeerde monteurs. U bespaart dan zowel extra voorrijkosten als tijd en kosten voor het inschakelen van een externe firma.

De monteur van KONE Gevelliftinstallaties is opgeleid en gediplomeerd om materialen zoals harnasgordels, vanglijnen en valstops te inspecteren en goed te keuren. Als dagelijks gebruiker van deze veiligheidsmiddelen is hij zeer deskundig in het adviseren van het juist toepassen van de verschillende mogelijkheden.