KONE Deursystemen

KONE Deursystemen

KONE Deursystemen ontwerpt, produceert, installeert, onderhoudt en moderniseert het meest complete productenpakket aan deur- en toegangstechnieken.

Onze deursystemen zijn geschikt voor alle soorten gebouwen en openbare ruimtes; van woongebouwen tot kantoorpanden, van winkels en logistieke ruimten tot zorginstellingen. En van hoofdentree tot aan de goederenontvangst en van kantoorruimten tot aan de operatiekamers.

Een slimme aanvulling is onze KONE People Flow Intelligence, welke installaties en systemen integreert tot één samenhangend geheel en op maat af te stellen pakket. Het maakt gebruik van toonaangevende technologie en omvat producten en diensten voor berekeningen voor verkeersstromen, toegangscontrole, bestemmingsbesturing, informatie- en monitoringsystemen voor nieuwe en bestaande gebouwen.

Bekijk en lees meer over:

Veiligheid

Veiligheid

Veiligheid vormt de kern van alle KONE-producten en diensten. Net als onze liften en roltrappen zijn ook onze automatische deursystemen ontworpen conform alle relevante veiligheidsnormen.

Lees verder »
Professioneel deuronderhoud 24/7

Professioneel deuronderhoud 24/7

Minimaliseer risico’s en verhoog de betrouwbaarheid van alle soorten en merken deuren

Lees verder »
Deurmodernisering

Deurmodernisering

Wij bieden een brede reeks oplossingen voor het moderniseren van alle soorten en merken deuren, variërend van kleine upgrades tot en met volledige vervanging.

Lees verder »

Wij kunnen u helpen om aan de nieuwe standaard te voldoen.

Neem contact op »